Narin'den yeni akım

Narin

Ramazan Narin, ''Kendi akımımı yarattım, Türk Milliyetçisi Komünistim''

30 Mart mahalli seçimleri öncesi adı AKP ile gündeme gelen 1994 yerel seçimleri MHP Belediye Başkan adayı Ramazan Narin, bugün ziyaret ettiği Bandırma İşçi Partisi İlçe Başkanı Neriman Çiçek’e ‘’Bende Komünistim.’’ Dedi.

Narin’in bu ani çıkışı kendisine gelen bir telefon konuşması sonrası oluştu. Telefonun karşı ucundaki ses ısrarla nerede olduğunu sorduğu Narin, ses tonunu yükselterek ‘’İşçi partisindeyiiimmm, Koministlerleee…’’ diyerek bulunduğu yeri ifşa etmekte kendini inandıramayınca, kendisinin de Komünist olduğunu söyledi.

Narin, 30 Mart seçimlerinde dostu olan Recep Şekerci’nin davetlisi olarak gittiği AKP ilçe başkanlığında mizahi anlamda yakasına rozet takıldığını ifşa ederek, hiçbir partiye üye olmadığını söyledi.

Ekmeleddin İhsanoğlu’ndan kandil mesajı aldı.

Ramazan Narin,  bu açıklamaları yaparken telefonuna mesaj geldi. Mesajına bakan Narin, Mesajın Cumhurbaşkanı adaylarından Ekmeleddin İhsanoğlu’ndan olduğunu gördü ve ‘’Ben Türk Milliyetçisi Komünistin, kendime yeni akım yarattım, her kim Türklüğü ile onur duyarsa ben onunla her şeye varım.’’ Diyerek yeni siyasi akımını anlattı.

Ramazan Narin’in, spontane gelişen olaylar sonrası yaptığı açıklama ile İşçi Partili arkadaşları tarafından kutlandı ve Narin’in kendileri ile beraber birçok demokratik eylem için Cumhuriyet alanında Bayrak salladığına dikkat çektiler.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı